Notifica dauna auto

Cea mai rapidă și convenabilă modalitate de a notifica o daună sau de a obține informațiile dorite este prin Call Center, disponibil non-stop la: +40785 300 726

Foloseste formularul de mai jos pentru a programa online constatarea daunei auto. Serviciile oferite de noi sunt gratuite, decontarea făcându-se direct de către asiguratorul șoferului vinovat conform legii în vigoare.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Programeaza Dauna Auto

Ce spun clientii

Foarte serioși, au urgentat toate etapele si chiar dacă asiguratorul Euroins e declarat unul rau platnic, prin ei totul a mers foarte bine si nu am plătit nimic : o reparatie excelenta și o masina de inlocuire noua

Francisca Vestemean

Cei de la daune auto au avut foarte mare răbdare și mi-au explicat pe înțelesul meu fiecare amănunt. Totul a fost gratis și timp de 2 săptămâni m-am bucurat de o masina de inlocuire foarte faina, dar am fost foarte fericita sa revin la mașinuța mea care a fost reparata uimitor de bine Multumesc.
Cristina Cristea

Am avut mare noroc cu ei . Un asigurat Euroins mi-a lovit masina parcata si datorita lor am avut masina de inlocuire , iar reparatia a fost de foarte buna calitate si rapida . Recomand sa apelati la acesti oameni priceputi .
Laurentiu Fatan

Open chat
Discuta cu un consultant daune
Buna ziua
Cum va putem ajuta?